Praktisch

In- en uitchecktijden

We ontvangen jullie graag vanaf 15u en nemen dan de tijd om jullie te leren kennen. Er volgt een persoonlijke verwelkoming en uitleg over ons concept. We luisteren naar jullie plannen tijdens het verblijf.

Wil je graag vroeger aankomen of inchecken? Dat bekijken we graag en bieden jullie dit aan indien mogelijk. In de loop van de dag de auto hier parkeren en met de fiets de dag doorbrengen kan zeker. Of bagage brengen kan natuurlijk ook.

We bedanken je om ons op de hoogte te brengen van jullie verwachte aankomstuur (0032 473717180).

Uitcheck verwachten we tegen 11u. Maar we bieden de mogelijkheid te kiezen voor een late uitcheck. Op die manier kan je van onze accomodatie genieten tot zelfs 19u. Tijdens het boeken kan je deze optie aanvinken. Dit alleen op voorwaarde dat je kamer de volgende dag nog vrij is, dus onder voorbehoud.

Parkeren

Je parkeert de auto achter een afgesloten poort. De fietsen kunnen achteraan in een gesloten ruimte geplaatst worden. Elektrische fietsen kunnen er ook opgeladen worden.

Op de parking is een laadpunt voorzien voor elektrische voertuigen. Je auto kan dus tijdens het verblijf opgeladen worden.

Ontbijt

Het ontbijt zetten we voor jullie klaar op een afgesproken uur. Het kan aanvatten vanaf 7u tot 9.30u.

Koos je voor een late uitcheck, dan voorzien we de mogelijkheid om het ontbijt aan te vangen tot 11u.

Vertrek je vroeger dan 7u? Dan maken we een ontbijtpakketje dat je kan meenemen.

Diner

We kunnen je 's avonds een kaas- en vleesschotel aanbieden met een flesje wijn of een lekker biertje in onze gezellige eetruimte. Zo hoef je niet meer te rijden of weg te gaan.

Maar in onze buurt zijn heel lekkere, gezellige restaurants. Je vindt ze op 1,5-2 km van de B&B. En in de ruime omgeving zijn heel wat eetgelegenheden te vinden voor ieders budget en sfeer. We helpen je graag bij het maken van de keuze. Een lijstje vind je hier.

Drinken

Er is een 'honesty-bar' tegen democratische prijzen. Deze is gevuld met lekkers zoals wijn, bier, frisdrank, bubbels. Wil je iets speciaal? Laat het ons weten, we zorgen er voor.

Wil je je eigen drinken meebrengen? Dat kan ook. Je zet de flesjes dan in de koelkast.