Over Ilmatar

Ilmatar

Ilmatar, in het mythische Finse epos Kalevala godin van water en lucht, de oermoeder uit wie aarde, hemel en sterren werden geschapen. "Fins", "Water" en "Lucht", drie kernwoorden die staan voor ons concept van Clothing Optional (Naturisme), Sauna, Wellness, Water en Natuur.

Onze kamers hebben Finse namen, welke de 3 geografische gebieden van Finland vertegenwoordigen:

  • Espoo: een stad in het zuiden van Finland. Het zuiden van Finland is geografisch gezien de Kuststrook die ca 30-130 km breed is, een laag gelegen gebied, waar zich akkerland en de meeste steden bevinden.
  • Inari: één van de grootste van de meer dan 60.000 meren die Finland rijk is. Gelegen in het Finse merengebied, in het binnenland van Finland.
  • Lappi: Lapland in het Fins. Wellicht de meest bekende streek in het noorden van Finland.

En wij zelf...

Wij zijn Jo en Ella, met onze kinderen Arthur en Imke.

In 2019 namen wij deze B&B over. We verwelkomen onze gasten graag in familiale, ongedwongen sfeer. We wonen in het huis ernaast en zijn dus in de buurt als u ons nodig heeft. Wij zijn al jarenlang naturisten en lid van FBN en Zonneleven. Dit concept geeft ons de kans de gasten een uniek verblijf aan te bieden, en dat doen we heel graag.

Een drankje in de gezellige zithoek of op het terras van de B&B, een heerlijk ontbijt. Zowel bij goed als minder goed weer wordt je korte vakantie een echte beleving.

Tot ziens in Deerlijk

over ons

Met dank aan...

Uw beleving bij ons wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van de Povincie West-Vlaanderen en Westtoer