'Clothing Optional': een uniek concept

Wat betekent 'Clothing Optional' voor ons? We zijn een naturistische B&B, je kan bij ons altijd naakt zijn. Dat kan buiten in de tuin, binnen in de gemeenschappelijke ruimtes, bij het ontbijt, tijdens het drinken van een glaasje in de gezellige eetruimte, enz... Maar je moet niet naakt zijn. Je kiest helemaal zelf, wij kiezen helemaal zelf, op het moment zelf, waar we ons goed bij voelen of waar je je goed bij voelt.

We zorgen voor een heel aangename temperatuur binnen zodat je ook bij slecht weer de keuze hebt om naakt te zijn. We creƫren een sfeer die zorgt voor een unieke beleving.

Respect

Heel belangrijk is dat wij en onze gasten altijd alle respect tonen voor ieders keuze om naakt te zijn of niet. En iedereen respecteren zoals hij of zij is. Dat is voor ons naturisme. Niemand wordt verplicht om naakt te zijn. Verkies je (deels) gekleed te zijn, dan kan dat. Enkel in de sauna's wordt verwacht dat iedereen naakt is, zittend op een grote handdoek.

Naturisten van harte welkom, maar ben je beginnend naturist, ben je onzeker? Spreek ons er over aan. We zullen luisteren en proberen je te begrijpen. Dat kan bij het inchecken of vooraf via een mailtje of telefoon.

Ben je alleen? Ook dan kan je bij ons terecht. Ook alleenstaanden zijn bij ons en in ons concept helemaal welkom.

Lennen Descamps 0131