Faciliteiten

Kamers

Alle kamers zijn voorzien van een tweepersoons boxspring bed van hoge kwaliteit, free wifi, tv, salon, toilet, haardroger, koffie en thee, honesty bar en een eigen buitenterras met relaxzetels. Kamer Espoo heeft een 2-persoons bubbelbad met kleurentherapie en een aparte douche. Kamer Inari heeft een grote inloopdouche en kamer Lappi heeft een 2-persoons ligbad, aparte douche en privé-wellness met IR-sauna, Finse sauna en stoomcabine.

Kamers 'Inari' en 'Espoo' kosten voor 1-2 personen 114/134 - 129/149 euro per nacht. Kamer 'Lappi' kost voor 1-2 personen 159-179 euro per nacht. Je geniet 10% korting op je verblijf vanaf 2 nachten en 20% korting vanaf 4 nachten (de kortingen worden op het einde van het reserveren verrekend). Vanaf 4 nachten ontvang je ook een dagpas voor Thermen Saunate in Eke (Gent).

Ontbijt

Het ontbijt is luxe, uitgebreid en gevarieerd. En is altijd inbegrepen in de prijs.

Vertrek je heel vroeg? Als je voor 6.30u vertrekt, maken we voor jou een ontbijtpakketje klaar om mee te nemen.

Tuin en wellness

De tuin staat ter beschikking van alle gasten. Hier vind je een sfeervolle Barrelsauna (Finse sauna), die vrij te gebruiken is door iedereen tot 21.30u - 22u, evenals een buitendouche met warm en koud water en een stortemmer. Op het overdekt terras kun je heerlijk relaxen, een glaasje drinken, boek lezen...

De gasten van de kamer 'Lappi' genieten van een privé-wellness. Deze is verbonden met de kamer en omvat een IR-sauna, een Finse sauna, een stoomcabine en een extra regendouche.

Zitruimte

Boven, op de eerste verdieping, beschikken wij over een gezellige ruimte waar je kunt zitten, een boek lezen, gezelschapsspelletje spelen...

De keuken kan heel beperkt gebruikt worden om iets te eten op te warmen. We vragen de keuken ten allen tijde volledig netjes te houden.

Parkeren

Parkeren kan veilig achter de poort. Laat het ons weten als u fietsen mee heeft, deze kunnen overdekt staan. Elektrische fietsen kunnen opgeladen worden. Komt u met de motor? We kunnen 2 motoren overdekt parkeren.

Oplaadpunt elektrische auto's

B&B Ilmatar beschikt over een laadpunt voor elektrische voertuigen. Tijdens uw verblijf kan uw auto opgeladen worden aan 0,45 euro per kWh.

Faciliteiten
Faciliteiten
Buitensauna voor alle gasten toegankelijk
Faciliteiten
Gezellige zitruimte
Stortemmer
Heerlijke buitendouche
Kamer Espoo bubbelbad