Ontspan in onze luxe kamers

B&B Ilmatar

Naturisme B&B Ilmatar 'Clothing Optional'

De Finse Godin Ilmatar daalt af naar het water, het koude water van de zee. De Godin wordt ook wel eens de vrouwelijke geest van de natuur genoemd. In B&B Ilmatar willen we de band met ons lichaam versterken. Op een heel ongedwongen manier, in een heel respectvolle omgeving, nestelen we jullie in een sfeer waar je als koppel, of alleen, of met naasten in een ultieme beleving tot rust kan komen.

Een ideale combinatie om je vakantie, dagje uit, einde van een werkdag of weekendje weg tot een momentje uit te bouwen dat je zo graag opnieuw zal willen beleven.

**** Clothing Optional Bed & Breakfast en Wellness Ilmatar is een naturisme B&B en verwelkomt je graag in de mooie Leiestreek en West-Vlaanderen. B&B Ilmatar is een stille accomodatie waar je kan ontspannen in onze wellnesskamer, een boek lezen op uw eigen terrasje, een glaasje drinken in onze gezellige zitruimte, genieten van een kaas- en vleesschoteltje met een fles wijn, en vooral vrij gebruik maken van de sauna (deel privé en deel gemeenschappelijk). Uw rust wordt door andere gasten gerespecteerd, dat vinden we belangrijk. Verwen uzelf met een zalig bad, een heerlijke buitendouche, laat u verwennen met een heerlijk ontbijt, een late uitcheck op zondag. Het kan allemaal bij B&B Ilmatar, wij ontvangen u graag met open armen!

Tijdens de heel persoonlijke en uitgebreide verwelkoming geven we uitleg over ons concept en helpen we je graag verder met het samenstellen van jullie vakantie. Een mooie wandeling, een prachtige fietstocht (je kan bij ons elektrische fietsen huren) of een bezoek aan een stad in de buurt. We geven je tips. We proeven samen een zalig streekbier van een brouwerij in de buurt ('t Verzet uit Anzegem en De Feniks uit Kortrijk). Zelfs een bezoekje aan de brouwerij kan gepland worden. Meer info over Westvlaamse streekbieren vind je bij Westtoer.

Je krijgt de kans om, bij het reserveren, een optie toe te voegen. En neem zeker een kijkje op onze arrangementenpagina.

Ben je single, reis je alleen? Van harte welkom. We maken graag een speciaal arrangement voor je aan. Vraag er naar.

Maar ook van harte welkom na een festival of beurs (bvb Kortrijk Xpo), een familiebezoek of tijdens een zakelijke trip. Onze vlotte bereikbaarheid is een grote troef. We beschikken over een laadpunt voor elektrische voertuigen. Je auto kan dus opgeladen worden tijdens het verblijf bij B&B Ilmatar.

We zijn een kleine accomodatie, je ontmoet bij ons niet veel andere mensen. En zo worden we een heel veilige omgeving met nauwelijks kans op besmetting. Ook dat vinden we belangrijk!

Sauna, zowel privé als gemeenschappelijk

Wellness is belangrijk bij ons, voor alle gasten. We beschikken over één kamer waaraan een privé wellness verbonden is met een IR-sauna, een Finse sauna en een Hamman of stoomcabine. De wellness faciliteiten in onze tuin zijn vrij te gebruiken zijn door alle gasten. Er is een sfeervolle barrelsauna (doorlopend vrij te gebruiken tot 22u), buitendouche, stortemmer en een extra overdekt terras om te relaxen.

We bieden de mogelijkheid een massage te nemen tijdens je verblijf. Je wordt behandelt door een professionele masseur in een sfeervolle setting. Zo wordt je vakantie helemaal een unieke beleving.

Naturisme / Clothing Optional

B&B Ilmatar is een "Clothing Optional / Naturistische B&B". Dit betekent dat je, discreet en niet opzichtig of uitdagend, naakt kan vertoeven. Je bent welkom als naturist, maar als je liever gekleed blijft, kan dat ook. Dan aanvaard je dat een ander naakt kan zijn. Onze gasten doen vooral waar ze zich goed bij voelen. En dat maakt elkeen voor zichzelf uit, men is tot niets verplicht. De sauna's zijn voor iedereen naakt. Meer uitleg over ons uniek concept vind je hier.

We zijn een heel kleinschalige accomodatie met 3 kamers. Zo zijn maximaal 7 gasten aanwezig. Heb je vragen over ons concept of over naturisme, stel ze gerust.

Kamers in onze B&B