Ontspan in onze luxe kamers

B&B Ilmatar

B&B Ilmatar

**** Clothing Optional Bed & Breakfast en Wellness Ilmatar (voorheen B&B Le Secret de Sarah) verwelkomt u graag in het mooie West-Vlaanderen. B&B Ilmatar is een stille accomodatie waar je kan ontspannen in onze wellnesskamer, een boek lezen op uw eigen terrasje, een glaasje drinken in onze gezellige zitruimte... Uw rust wordt door andere gasten gerespecteerd, dat vinden we belangrijk. Verwen uzelf met een zalig bad, een heerlijke buitendouche, laat u verwennen met een heerlijk ontbijt. Het kan allemaal bij B&B Ilmatar, wij ontvangen u graag met open armen!

We helpen je graag verder met het samenstellen van jullie vakantie. Een mooie wandeling, een prachtige fietstocht of een bezoek aan een stad in de buurt. We geven je tips.

Maar ook van harte welkom na een festival of beurs (bvb Kortrijk Xpo), een familiebezoek of tijdens een zakelijke trip. Onze vlotte bereikbaarheid is een grote troef.

Wellness

Wellness is belangrijk bij ons, voor alle gasten. We beschikken over één kamer waaraan een privé wellness verbonden is, maar daarnaast zijn er ook wellness faciliteiten in onze tuin, die vrij te gebruiken zijn door alle gasten. Er is een sfeervolle Barrelsauna, buitendouche, stortemmer en een extra overdekt terras om te relaxen.

Daarnaast beschikt iedere kamer zelf over een 2-persoons ligbad en een douche.

Clothing Optional

Ilmatar is een "Clothing optional B&B". Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om discreet en niet opzichtig of uitdagend, naakt te vertoeven. Als je liever gekleed blijft, kan dat ook. Maar je aanvaardt dat een ander naakt kan zijn. De buitensauna is voor iedereen naakt. Aan het ontbijt is men gekleed, of in badjas.

We zijn een heel kleinschalige accomodatie met 3 kamers. Zo zijn maximaal 6 mensen aanwezig.

Kamers in onze B&B