B&B Ilmatar

**** Clothing Optional Bed & Breakfast en Wellness Ilmatar (voorheen B&B Le Secret de Sarah) verwelkomt u graag in het mooie West-Vlaanderen. B&B Ilmatar is een stille accomodatie waar je kan ontspannen in onze wellnesskamer, een boek lezen op uw eigen terrasje, een glaasje drinken in onze gezellige zitruimte, genieten van een kaas- en vleesschoteltje met een glas wijn,... Uw rust wordt door andere gasten gerespecteerd, dat vinden we belangrijk. Verwen uzelf met een zalig bad, een heerlijke buitendouche, laat u verwennen met een heerlijk ontbijt. Het kan allemaal bij B&B Ilmatar, wij ontvangen u graag met open armen!

Tijdens de heel persoonlijke en uitgebreide verwelkoming geven we uitleg over ons concept en helpen we je graag verder met het samenstellen van jullie vakantie. Een mooie wandeling, een prachtige fietstocht (je kan bij ons elektrische fietsen huren van maart 2022) of een bezoek aan een stad in de buurt. We geven je tips. We proeven samen een zalig streekbier van een brouwerij in de buurt ('t Verzet uit Anzegem en De Feniks uit Kortrijk). Zelfs een bezoekje aan de brouwerij kan gepland worden.

Je krijgt de kans om, bij het reserveren, een optie toe te voegen. En neem zeker een kijkje op onze arrangementenpagina.

Ben je single? Van harte welkom. Soms bieden we een speciaal arrangement voor je aan. Of vraag er naar.

Maar ook van harte welkom na een festival of beurs (bvb Kortrijk Xpo), een familiebezoek of tijdens een zakelijke trip. Onze vlotte bereikbaarheid is een grote troef.

We zijn een kleine accomodatie, je ontmoet bij ons niet veel andere mensen. En zo worden we een heel veilige omgeving met nauwelijks kans op besmetting. Ook dat vinden we belangrijk!

Wellness

Wellness is belangrijk bij ons, voor alle gasten. We beschikken over één kamer waaraan een privé wellness verbonden is, maar daarnaast zijn er ook wellness faciliteiten in onze tuin, die vrij te gebruiken zijn door alle gasten. Er is een sfeervolle barrelsauna (doorlopend vrij te gebruiken tot 22u), buitendouche, stortemmer en een extra overdekt terras om te relaxen.

We bieden de mogelijkheid een massage te nemen tijdens je verblijf. Je wordt behandelt door een professionele masseur in een sfeervolle setting. Zo wordt je vakantie helemaal een unieke beleving.

Clothing Optional

B&B Ilmatar is een "Clothing optional B&B". Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om discreet en niet opzichtig of uitdagend, naakt te vertoeven. Je bent welkom als naturist, maar als je liever gekleed blijft, kan dat ook. Dan aanvaard je dat een ander naakt kan zijn. Onze gasten doen vooral waar ze zich goed bij voelen. En dat maakt elkeen voor zichzelf uit, men is tot niets verplicht. Enkel de buitensauna is voor iedereen naakt.

We zijn een heel kleinschalige accomodatie met 3 kamers. Zo zijn maximaal 7 gasten aanwezig. Heb je vragen over ons concept of over naturisme, stel ze gerust.

Kamers in onze B&B