Ontspan in onze luxe kamers

B&B Ilmatar

Naturisme B&B Ilmatar 'Clothing Optional'

De Finse Godin Ilmatar daalt af naar het water, het koude water van de zee. De Godin wordt ook wel eens de vrouwelijke geest van de natuur genoemd. In Naturisme B&B Ilmatar 'Clothing Optional' willen we de band met ons lichaam versterken. Op een heel ongedwongen manier, in een heel respectvolle omgeving, nestelen we jullie in een sfeer waar je als koppel, of alleen, of met naasten in een ultieme beleving tot rust kan komen.

Een ideale combinatie om je vakantie, dagje uit, einde van een werkdag of weekendje weg tot een momentje uit te bouwen dat je zo graag opnieuw zal willen beleven.

**** Naturisme B&B Ilmatar 'Clothing Optional'  is een naturisme B&B en verwelkomt je graag in de mooie Leiestreek en West-Vlaanderen. B&B Ilmatar is een stille accomodatie waar je kan ontspannen, een boek lezen op uw eigen terrasje, een glaasje drinken in onze gezellige zitruimte, en gebruik maken van de sauna (gemeenschappelijk). Uw rust wordt door andere gasten gerespecteerd, dat vinden we belangrijk. Verwen uzelf met een zalig bad, een heerlijke buitendouche, laat u verwennen met een heerlijk ontbijt, een late uitcheck tot 19u met ontbijt tot 11u. Het kan allemaal bij Naturisme B&B Ilmatar, wij ontvangen u graag met open armen!

Tijdens de heel persoonlijke en uitgebreide verwelkoming geven we uitleg over ons concept (naturisme, clothing optional) en helpen we je graag verder met het samenstellen van jullie vakantie. Een mooie wandeling, een prachtige fietstocht (je kan bij ons elektrische fietsen huren) of een bezoek aan een stad in de buurt. We geven je tips. We proeven samen een zalig streekbier van een brouwerij in de buurt. Zelfs een bezoekje aan de brouwerij kan gepland worden. Meer info over Westvlaamse streekbieren vind je bij Westtoer. Of wat denk je van het huren van een 2Pk'tje? Dat kan bij onze partners van 'De2Pk'tjes' in Kruisem.

Ben je single, reis je alleen? Van harte welkom. We maken graag een speciaal arrangement voor je aan. Vraag er naar.

Maar ook van harte welkom na een festival of beurs (bvb Kortrijk Xpo), een familiebezoek of tijdens een zakelijke trip. Onze vlotte bereikbaarheid is een grote troef. We beschikken over een laadpunt voor elektrische voertuigen. Je auto kan dus opgeladen worden tijdens het verblijf bij Naturisme B&B Ilmatar.

Ben je beginnend naturist, heb je interesse in naturisme, ben je een twijfelende naturist? In Naturisme B&B Ilmatar 'Clothing Optional' zal je je zeker welkom voelen, daar zijn we van overtuigd. We zijn een kleine accommodatie, een heel veilige omgeving. Ook dat vinden we belangrijk!

Gemeenschappelijke sauna

Wellness is belangrijk bij ons, voor alle gasten. De wellness faciliteiten in onze tuin zijn vrij te gebruiken door alle gasten. Er is een sfeervolle barrelsauna (vrij te gebruiken vanaf ongeveer 15u tot 21.30-22u, opgewarmde uren in overleg), buitendouche, stortemmer en een extra overdekt terras om te relaxen.

Kamer Espoo beschikt over een sfeervol bubbelbad voor 2 personen. Kamer Inari heeft geen bad, maar een grote inloopdouche.

Naturisme / Clothing Optional

Naturisme B&B Ilmatar is een "Clothing Optional / Naturistische B&B". Dit betekent dat je, discreet en niet opzichtig of uitdagend, naakt kan vertoeven. Je bent welkom als naturist, maar als je liever gekleed blijft, kan dat ook. Dan aanvaard je dat een ander naakt kan zijn. Onze gasten doen vooral waar ze zich goed bij voelen. En dat maakt elkeen voor zichzelf uit, men is tot niets verplicht. De sauna's zijn voor iedereen naakt. Meer uitleg over ons uniek concept vind je hier.

We zijn een heel kleinschalige accomodatie met 3 kamers. Zo zijn maximaal 6 gasten aanwezig en dat kan een perfecte mix zijn van echte naturische gasten en beginnende of twijfelende naturisten. Heb je vragen over ons concept of over naturisme, stel ze gerust.

Kamers in onze B&B